METODOLOGISIA HUOMAUTUKSIA MORAALIJÄRJESTELMÄN KONSTRUOIMISEEN

Kaksinaismoralismi on vain yhtenäisen absoluuttisen moraalin kieroutunut versio. Moneudella ei ole mitään tekemistä tällaisten vainoharhaisten yhtenäisyyksien kanssa. Yhtenäisyyksiissä piilee fasismin siittiö - inhottavasta fasistisesta falloksesta lentävä sperma jolla ei ole mitään tekemistä kyrpäsperman kanssa. Sanoin kyrpä, koska Annettu Kieli on niin saatanan impotenttia, sillä ei voi sanoa mitään... uutta. Käsitteet eivät ole Sinänsä! Sinänsä merkitsee sellaista ideatason abstraktiota, jollaisten olemassaolo on mielestäni vitun epäilyttävää. En kiellä sitä (olemista!) mutta en pidäkään siitä. Tässä kaikki mitä minun tarvitsee sanoa teidän jähmeään maailmankuvaanne perustuvista moraaleista!

Vittu te jauhatte "aktivoitukaa!", "tehkää jotain!" (JOTAIN=1) tai jopa "järjestäytykää!". Älkää tulko mulle sanomaan, sillä mua ei saatana kiinnosta. Lempparilukuni ei todellakaan ole YKSI. Olen äärimmäisen kyllästynyt ykseyksiin joita TE haluatte itseenne - minä olen paljon enemmän! Menkää siis muualle eheytymään ja ottamaan itseenne kaikki se paska jota muut kusipäät ovat aina valmiita teille antamaan.

En pidä monoliiteista, falloksista, jumalista joita te heidän kanssaan olette pystyttäneet. Kropotkin on paska, Jeesus on paska, Laotse on paska ja Bakunin emäpaska. Minä olen myös paska ja vieläpä ylpeä siitä... mutta olen erilainen paska.

Mitä on teidän moraalinne lampaat? Mitä teidän moraalinne ymmärtää kiimasta päihtymyksestä vihasta rakkaudesta EKSTAASISTA?! Minä kellun niissä. Minä tulen itse (ystävieni kanssa) oman moraalini kanssa. Te vain kierrätte ympyrää kuin jokin vitun Logos Platonin tympeässä kosmologiassa - puhtaita tunteita; puhdasta hyvää ja pahaa; puhdasta nautintoa ja tuskaa; puhdasta puhdasta PUHDASTA!!! Vittu miten tylsää ja ahdistavaa. Hollywoodissa on toteutuneena Aito Ideoiden Maailma. Toivottavasti omassani tulee olemaan varjoja vielä pitkään, jos todellisuus on niin saatanan paperia! En jaksa jäljitellä tällaista todellisuutta. En jaksa kiertää keskustaa vaan harhailen omillani.

Tahdon taistelua ja riitaa! En jaksa seurata metodeja kuin lampaat kusipäistä paimentaan. Nytkin olen krapulaisessa kännissä kuin käki, joka rihmastoituu puuhun enemmän kuin minä varsinaisesti kirveellä kapitalistiin. Pilvi ei ole minulle mikään jumala eikä humalakaan. Streittasin eilen 4 1/2 tuntia - siis tiedän myös mitä se on. Tieto on kuulemma perusteltu tosi uskomus. Entä jos perustelen kaiken sillä, että olen riittävän humaltunut. Metodi ei merkitse minulle mitään, jos metodi muodostuu Metodiksi, Monoliitiksi! Helvettiin sellaiset!

VEERAN JÄLKISANAT

Kirjoitus saattaa vaikuttaa lapselliselta tai jopa puberteettiselta. Se saattaa hämäännyttää lukijan ajattelemaan kirjoittajaa nuorena vihaisena miehenä tai -naisena. Itse kirjoittaja saattaa vaikuttaa epärakentavalta epä-älylliseltä ihmisvihaajalta. Paskaa! Sillä tällöin kyseessä ovat pelkästään lukijan omat harhat - kyseisellä tekstillä ei nimittäin ole kirjoittajaa lainkaan. Ellei "kirjoittajaa" sitten tulkita hahmottomaksi kimpuksi eri suuntiin sinkoilevia virtauksia: vessakirjoituksia, länsimaisen filosofian historiaa ja -kuolemaa; suunnattomaksi määräksi viinaa sekä äärettömällä vauhdilla eteneviä matkoja erilaisiin kohtiin tässä kuvailemassani hahmottomuudessa ja sen ulkopuolella.

Katkelmaa leimaa tulemisen affirmoiminen olemisen kustannuksella. Se tarkoittaa myös taistelua valtiota, konservatiivisuutta, valtiollista filosofiaa ja muita monoliitteja kohtaan. Vallankumous tarkoittaa tulemista - muutosta sen sijaan, että pyrittäisiin puolustamaan jo saavutettujen olosuhteiden linnoitusta. Tuhotkaamme linnoitukset - fallokset kuten kirjoituksessa sanotaan! Kirjoituksen mukaan fallokraattisuutta pahimmassa muodossaan edustaa Hollywood. Tämä onkin kirjoituksen ehdottomasti oivaltavin kohta, sillä eikö juuri Hollywood ole meidän yhteiskunnassamme tapahtuvan vallankäytön - erityisesti tuottamisen ja uusintamisen - paras symboli? Elokuva ei tässä muodossaan suinkaan pääasiassa jäljittele todellisuutta kuten porvarilliset taiteenfilosofit väittävät vaan pikemminkin (tämä) elokuva tuottaa ja uusintaa alistavia rakenteita, joiden orjia aikamme ihmiset ovat. Koittakaa siis saada itsehallinto ja taloudellinen tasa-arvo Hollywoodiin - näinhän vallankumous syntyy. Joopa joo ja lehmä tekee pesää viereiseen puuhun.

Etujoukot, toimitus vastaa -palstat, jähmeät utopiat ja muuttumattomat mielipiteet ovat osa valtiollista jähmeyttä ja fallokraattisuutta, joita kirjoitus nousee vastustamaan. Ehkäpä juuri siksi kirjoitus julkaistaan nimenomaan Pomminheittäjässä. Lehti on nimittäin johdonmukaisesti noudattanut kuvia kaatavaa linjaansa matkansa alusta lähtien kyseenalaistaen välillä jopa omia anarkistisia lähtökohtiaan. Aina itseironiaa ei kuitenkaan ole ollut tarpeeksi ja siksi kirjoitus nousee jopa Pomminheittäjäkollektiivin omia periaatteita vastaan. S.o. koko yhteiskuntamme läpäiseviä valtarakenteita vastaan - kaikkea vastaan, joku voisi kritisoida. Tässä mielessä kirjoitus ylittääkin hyökkäävyydessään jopa Jeesuksen vuorisaarnan. Lukekaa siis ja tutkiskelkaa tätä kaikkea sydämissänne. Katukaa syntiset (no ei vaines)! Kyseenalaistakaa kuitenkin edes yhden kerran lähtökohtanne ja asettakaa oma ympyriäinen itsennekin arvostelun kohteeksi.

-Idiootti-

Paluu